Polazna | Info | Kršimo zakon i baš nas briga!

Kršimo zakon i baš nas briga!

Kršimo zakon i baš nas briga!

Sramotna sednica SO Ćuprija je održana danas u maloj sali SO Ćuprija. Građani Ćuprije koji su hteli da prisustvuju sednici SO obezbeđenje nije dozvolio da uđu. U hodniku rasprava, dok članovi gg Ravinca ulaze bez pardona pored građana Ćuprije. Izabran je, ma nije ni izabran, nego kao u doba Tita, ispod žita na silu, prosto smešnim načinom da normalan čovek ne može da poveruje, Radosav Đorđević za predsednika Opštine.

Kršenje zakona da se vrati odbornički mandat Radosavu Đorđeviću, po zakonu o lokalnim izborima, kaže da ''zameniku Predsednika Opštine'' može da se vrati mandat ali onda ide na poslednje mesto na svojoj izbornoj listi. Svi odbornici bi morali da se odreknu mandata kako bi se potvrdio mandat ''zameniku predsednika Opštine''...................PREKRŠEN ZAKON O LOKALNIM IZBORIMA.

Kršenjem zakona o lokalnoj samoupravi, nije potvrđeno da 1/3 odbornika može da predloži kandidata za predsednik SO Ćuprije.................PREKRŠEN ZAKON O LOKALNOJ SAMUPRAVI.

Kršenjem zakona o lokalnoj samoupravi, član 43. izbor predsednika Opštine se vrši TAJNIM GLASANJEM. Odbornicima podeljeni listići dok su sedeli u sali, savako je trebao da popuni listić i da odnese u kutiju, dok su ''gledaoci'', verni pratioci iz Ravanic bili iznad njih. Pokazivali su ko je za kog glasao, jedan odbornik iz PUPSa je ustao i pokazao da glasa za svog predsednika ................PREKRŠEN ZAKON O LOKALNOJ SAMUPRAVI.

..................IMA JOŠ!!!!!!

SLEDE KRIVIČNE PRIJAVE.

GDE JE SADA SRBIJA? GDE JE SADA PRAVOSUĐE? DA LI POSTOJI BORBA PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE? ............. VIDEĆEMO

Komentara (3 poslato)

avatar
Gradjanin 07/02/2013 23:37:53
pa dok gradjani cute bice nam jos i gore.....
avatar
ĆUP 08/02/2013 12:16:03
Lepo je neko komentarisao da on nije svestan kakav je sad kapitalac za ulove ili odstrel. Momci borite se imate podršku građana našaloste nemate podršku PUPsa, kojima je zinulo za vlast i pare, pa neka ih. Skupljajte pametne stvari i kad tad sve legne na svoje mesto, a zna se gde.
avatar
Nagnuta Koza 08/02/2013 21:29:16
Ovo ce pokazati imamo li mi pravnu drzavu? Imamo li mi uopste drzavu? Imamo li sud? Imamo li tuzilastvo? Imamo li miliciju? Imamo li inspekcijske sluzbe? Bori li se Vucic zbog korupcije ili zbog sminke? Imamo li snage da stvari postvaimo na pravo mesto? Treba li nam opet neki 5.oktobar ili 21.mart? Ili su svi ljigavi, korumpirani, prodati, bezlicni..u svojim dosadnim zivotima za koje se ceka da prodje ne ostavivsi ni traga ni glasa ovom gradu, ovoj zemlji..Sve pizda, do pizde..!
ukupno: 3 | prikazano: 1 - 3

Pošaljite komentar

  • Podebljano
  • Zakošeno
  • Podvučeno
  • Navodim

Unesite kod sa slike:

Captcha