Polazna | Info | Novo kršenje zakona predsednice SO Ćuprija

Novo kršenje zakona predsednice SO Ćuprija

Novo kršenje zakona predsednice SO Ćuprija

Dana 28.11.2012 predsednici SO Ćuprija Dragani Jovanović upućen je zahtev za sazivanje pete sednice po hitnom postupku. Prema Poslovniku o radu, sednice po hitnom postupku se mogu sazvati na zahtev 1/3 odbornika i predsednik skupštine je dužan da sednicu sazove najkasnije 3 dana od prijema zahteva.

Prema važećem zakonu o lokalnoj samoupravi prema članu br. 34 citiramo ''Predsednik skupštine je dužan da sednicu zakaže na zahtev predsednika opštine, opštinskog veća ili jedne trećine odbornika, u roku od 7 dana od dana podnošenja zahteva, tako da dan održavanja sednice bude najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja zahteva''.

Rok za sazivanje Skupštine je prošao, tako da je došlo do kršenja Zakona o lokalnoj samoupravi i zbog toga ćemo obavestiti nadležne organe.

Za ovu sednicu je predložen dnevni red:

1. Razrešenje predsednika Skupštine;

2. Razrešenje zamenika predsednika Skupštine;

3. Razrešenja i imenovanja;

4. Odbornička pitanja i inicijative;

Za ovaj zahtev se potpisalo 16 odbornika opozicije.

NO COMMENT

 

Komentara (2 poslato)

avatar
Libero 10/12/2012 14:36:56
Ovo nista nije cudno od strane doticne predsednice. Vratimo se malo unazad, ona je bila pravnik u Velmortransu, svojim pravnim savetima je uspela da ,,uzdigne,, to preduzece, pa tako svojim pravnickim sposobnostima zeli da pomogne i Nasem Gradu. Jadam je taj grad kome je Draganica Predsednik Skupstine!!!
Odgovor Palac gore Palac dole
17
avatar
milosav 25/12/2012 16:50:14
Neka se tuđe sudbine rešavaju bez mene,Narod Ćuprije je glasajući decembra 2000-te osvetlao obraz dajući dvotrećinsku većinu DOS-u i? posle 10 dana nastala je otimačina za plen,na narod su zaboravili.Više me ne zanima ništa,svi su ništaci.
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

  • Podebljano
  • Zakošeno
  • Podvučeno
  • Navodim

Unesite kod sa slike:

Captcha