Polazna | Blog | Ćuprija vs Las Vegas

Ćuprija vs Las Vegas

Autor
Ćuprija vs Las Vegas

Razmišljam o gradu u kome živim, nerviram se svake godine kada vidim da Novu godinu dočekujemo sa ulicama koje nisu osvetljene, praznom trgu... Na poslednjoj skupštini doneta je odluka od strane vladajuće koalicije da ove godine Ćuprija zablista i potroši 3.500.000 dinara NA ULIČNU RASVETU ZA NOVU GODINU. Iz krajnosti u krajnost, i ko je ovde normalan, a ko lud?

Iz vladajuće koalicije kažu ''mi planski ulažemo u novogodišnju uličnu rasvetu za sledeće 30 godine''. Pitanje građana Ćuprije je:

Koji to domaćin koji nema dovljno novca pravi kuću za mesec dana, da bi mu trajala 30 godina?    .... novokomponovani skorojević, zaradio od tuđeg rada.

Da li je plansko trošenje da se odmah potroši sav novac koji je na računu za novogodišnje sijalice?   .... bitni su samo glasači koji će da kažu ''ovi bre rade nešto''.

Pored ovog osveljenja od 30.000 Eura, kažu da će na trgu pevati Zvezde Granda koje koštaju 7.000 Eura, plus bina i ozvučenje od 3.000 Eura. Ukupno za novogodišnju žurku naša vlast će potrošiti čitavih 40.000 Eura!!!!! 

Vi tako trošite novac građana Ćuprije, baš kao NOVOKOMPONOVI SKOROJEVIĆI koji prave kuću, odjednom, BEZ PLANA! Jedini plan je da narod priča da se nešto radi, a radi se bez plana. Kao što se u centru grada iskopa rupa, dovede mehanizacija i asfaltira i PLAĆA. A kad dođe proleće taj isti asfalt ćemo da iskopamo, bacimo, popoločaćemo behtonom, i PLATIĆEMO OPET. Domaćinski nema šta!!!

A pošto nam je vladajuća koalicija onakva kakva je od novih firmi, fabrika, kompanija nema ništa, jer niko nikada neće ulagati u gradu u kome vladaju ovakvi ljudi (novokomponovani, takozvani, političari).

Budućnost koju nam oni žele je da Ćuprija postane Las Vegas, osvetljen, sa Zvezdicama Granda, sa kockarnicama, i bankama na svakom ćošku. A gde će naša deca da uče škole, formiraju porodice, rade ..........?

Verovatno daleko od vašeg Las Vegas-a.

Komentara (2 poslato)

avatar
Jasmina Petrovic 22/11/2012 18:54:31
Divlji,divlji,divlji zapad!!!A, to sto nam u gradu dobro rade jos samo trafike,zar je njih briga,bitno da ce nam pevati "zvezde".Stvarno je vreme da pametni prestanu da popustaju!!!
Odgovor Palac gore Palac dole
13
avatar
09/12/2012 19:35:10
Lakse i brze se uzima lova u dzep za novogodisnju rasvetu i pevace granda nego na socijalnu pomoc, skolarine, subvencije za preduzetnike.Ko da prebroji tolike sijalice od 30000 evra.?
ukupno: 2 | prikazano: 1 - 2

Pošaljite komentar

  • Podebljano
  • Zakošeno
  • Podvučeno
  • Navodim

Unesite kod sa slike:

Captcha